V košarici ni izdelkov.

Kakšna je prihodnost digitalnega marketinga?

Danes marketing temelji predvsem na marketingu odnosov. Končno je postal bolj človeški. Čas agresivnega marketinga se izteka. Ljudje so postali imuni na tradicionalne marketinške pristope. TV reklame preskočijo, med brskanjem po internetu spregledajo prikazne oglase (bannerje), ki jih manj opazijo.

V zelo malo podjetjih ta vrsta marketinga še deluje, ampak v zadnjih letih se uveljavlja nov pristop t.i. vhodni marketing (inbound marketing), ki v ospredje postavlja potencialnega kupca, grajenje odnosa, njegove interese, želje in potrebe, temelji pa na komunikaciji.

S pomočjo vhodnega marketinga potencialno stranko pritegnete na naraven način in z vsebinami, ki so zanjo relavantne. Stranka vas bo kasneje, ko bo potrebovala določeno storitev, poiskala sama. Zato je zelo pomembno, da ste prisotni na internetu, še posebej na družbenih omrežjih in spletnih iskalnikih (Google).

Bistvo tega načina promoviranja je v tem, da vas ljudje skozi družbena omrežja in spletnih strani spoznajo, posledično vam začnejo zaupati in na koncu bodo od vas tudi kaj kupili. Ampak do tega se ne pride čez noč. Do tega se pride z vztrajnostjo in rednim pojavljanjem na internetu.
Prednost interneta je tudi ta, da na spletu lahko vse merimo, med tem ko s promocijo v fizični obliki (brošure, letaki) težje. Danes je analitika na spletu že zelo dobro dodelana in nam zelo pomaga pri marketinških aktivnostih in strategijah.

Danes odpreti novo podjetje ni težko. Da vas ljudje spoznajo, pa je potrebno kar nekaj aktivnosti. Danes je do strank priti malo lažje kot je bilo to včasih. Internet nam je omogočil, da lahko delamo posel po celem svetu. A ni to super? Ni lepše, kot delat na terasi in imeti pogled v naravo.
Kakšna je prihodnost digitalnega marketinga?

Povezani objave

Dobrodošli nazaj!

Prijavite se v vaš račun

Ponastavi geslo

Za ponastavitev gesla vnesite vaše uporabniško ime ali e-naslov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?