V košarici ni izdelkov.

V Gradcu zaključili tehnološki pospeševalniški program

V avstrijskem Gradcu so nedavno zaključili tehnološki pospeševalniški program, ki ga je že drugo leto zapored vodila slovenska podjetnica Urška Jež, ki sicer izvaja programe po meri tudi za korporacije svetovnega kova, kot so hčerinska družba Toyote Woven Planet Holdings, UniCredit Bank, Sparkasse, Apriori World in Oracle.

To je bil že drugi pospeševalniški program, ki ga je zanje vodila Ježeva, sicer ustanoviteljica in direktorica slovenskega podjetja Transformation Lighthouse, ki se v prvi vrsti ukvarja s transformacijo kulture podjetij v inovativno, povezano in odprto, javnosti pa je bolj poznano kot organizator ,online’ in ,offline’ hackathonov.

Ježeva izvaja programe po meri tudi za korporacije svetovnega kova, kot sta denimo Woven Planet Holdings, hčerinske družbe Toyote, ki uvaja inovacije in vlaga v nove tehnologije, programsko opremo in nove poslovne modele, ki spreminjajo naše življenje, delo in mobilnost, in Oracle, poleg omenjenih dveh pa še UniCredit Bank, banka Sparkasse ter Apriori World. Med njihovimi domačimi naročniki so najvidnejše družbe ELES, Elektro Gorenjska, GEN-I, Iskratel ter Javni zavod Cene Štupar.

Za tokratni program pospeševalnika TECHHOUSE, kjer Raiffeisen Landesbank nastopa v vlogi tako investitorja kot sponzorja programa, se je potegovalo 211 startup podjetij iz 15 držav, izbranih pa je bilo pet ekip, in sicer Mentessa (Nemčija), RobotAI (Izrael), Meddox (Hrvaška), WakaWorld (Indija in ZDA) ter Ruth – aplikacija, ki jo je razvila med Dunajem in Zagrebom živeča Hrvatica.

Poleg omenjenih petih ‘izbrancev’ pa so v programu in v prostorih TECHHOUSE pospeševalnika pristali tudi t.i. ‘lokalni junaki’, saj so se odločili, da podprejo tudi lokalne startupe in tako v kategoriji (v angl.) ‘Local Heroes’ izbrali še pet inovativnih startupov z območja Gradca – FIVSEN (Avstrija), kjer je Ježeva prevzela tudi mesto v svetovalnem odboru in si je s svojim izjemnim delom in napredkom prislužil tudi nastop na zaključnem dogodku, Hinode, ki ga vodita avstrijski in slovenski ustanovitelj, TopBiotics, Augmentonomy ter Goddard.

 
Urška Jež
V Gradcu zaključili tehnološki pospeševalniški program

Povezani objave

Dobrodošli nazaj!

Prijavite se v vaš račun

Ponastavi geslo

Za ponastavitev gesla vnesite vaše uporabniško ime ali e-naslov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?