NAROČNIKI

internet

OSVOJITE DIGITALNI SVET

IZA
LOGIN:

Sledim svoji viziji

Naroči

polni dostop

HITRI VODIČ:

za uspešen spletni nastop

Dobrodošla
REVIJA INTERNET!

Zelo sem vesela, da je revija INTERNET končno ugledala luč sveta, saj verjamem, da vam bo v veliko pomoč pri delu na spletu. Namenjena je marketingarjem, direktorjem, podjetnikom in vsem, ki želite slediti napredku in biti na tekočem z vsemi novostmi, povezanimi s svetovnim spletom.

V reviji bomo objavljali nasvete in mnenja strokovnjakov s področja spletnih tehnologij, digitalnega marketinga, družbenih omrežij in spletnega poslovanja. Je nepogrešljiv pripomoček vsem, ki se ukvarjate z dejavnostmi, ki od vas zahtevajo redno delo na spletu ali pa iščete nove podvige.

V prvi številki objavljamo intervju z Izo Login, ki nam je razkrila svojo skrivnost uspeha, z nami pa je delila tudi vizije svoje fundacije, o boljši in lepši prihodnosti. Preberete lahko, kako z malo truda uporabiti družbena omrežja v poslovne namene, kako napisati dobro zgodbo in kako oglaševati na spletu. Izvedeli boste, kako lahko poskrbite, da boste v Googlu na prvih mestih in kateri so poklici prihodnosti, za povrh pa smo vam pripravili še vodič s preprostimi koraki za uspešen spletni nastop.

Ob prvi izdaji revije bi se rada zahvalila vsem, ki so skupaj z mano kreirali idejo o nastanku revije, ki bo pripomogla k digitalni pismenosti v Sloveniji. Hvala Izi Login, hvala avtorjem in soustvarjalcem ter naši direktorici marketinga, Tanji Ciglarič, ki s pozitivno naravnanostjo skrbi za to, da nas redno spremljate.

Upam, da boste revijo z veseljem brali in da boste dosegli vse zastavljene cilje in tako ustvarili svoj uspeh na internetu!

Prijetno branje vam želim.

Jerneja Lobnik Ornik,
odgovorna urednica

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?