NAROČNIKI

INTERVJU

z Azrielom Ratzem

HITRI VODIČ:

spletni tečaji

Spletno nakupovanje v Evropi zraslo za 129 odstotkov

Stopnja spletnega nakupovanja še naprej raste, in sicer je v samo zadnjem tednu trg »e-trgovine« v Evropi in Veliki Britaniji zrasel za 129%.

Naroči

polni dostop

Stopnja spletnega nakupovanja še naprej raste, in sicer je v samo zadnjem tednu trg »e-trgovine« v Evropi in Veliki Britaniji zrasel za 129%.

Stopnja spletnega nakupovanja še naprej raste, in sicer je v samo zadnjem tednu trg »e-trgovine« v Evropi in Veliki Britaniji zrasel za 129%. To posledično spreminja pričakovanja potrošnikov, ki od »e-trgovine« pričakujejo vedno več.

Astound Commerce je izvedla raziskavo »Covid-19 and the Consumer« na vzorcu 1000 potrošnikov. Ugotovili so, da se pri­čakovanja zaostrujejo in da »e-potrošnik« postaja vse bolj zahteven. V prihodnje napovedujejo, da bo spletno nakupovanje te­meljilo na hitrosti storitve, enostavni upo­rabniški izkušnji, vedno bolj pomembna pa bodo tudi etična vrašanja.

»Brezstična« trgovina je omogočila večka­nalnim trgovcem, da potrošnikom omogo­čijo takojšnje naročilo oz. hipni nakup, ne glede na to, kje se nahajajo. V marcu se je število »click and collect« nakupov na »we­ek-on-week« ravni povečalo za več kot tre­tjino (35%). Trgovci in potrošniki so se zelo hitro prilagodili na nove ukrepe, ki ponekod veljajo še danes. Možnost »contact-free« nakupovanja je odgovor industrije na druž­beno izolacijo in velik napredek, če gleda­mo na celotno industrijo. Če trgovci želijo kakovostno slediti zahtevam uporabnikov in potrošnikov, je ta način poslovanja nujen.

Bodite na tekočem z vsemi aktualnimi novostmi!

Ta vsebina je na voljo samo naročnikom.

NAROČITE SE

Pridobite dostop do vsebin Revije Internet.
Vsak mesec aktualne in uporabne vsebine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Povezani objave

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?