V košarici ni izdelkov.

Pomen socialnih omrežij

Spletna omrežja postajajo eden glavnih marketinških orodij. Velika večina uporabnikov prisega na Facebook, saj omogoča pripravo učinkovitih prodajnih akcij. Twitter je namenjen deljenju mnenj, Linkedin pa komuniciranju in povezovanju poslovnih uporabnikov in iskanju poslovnih partnerjev.

Facebook

Na Facebook-u lahko ustvarimo spletno mesto za podjetje, blagovno znamko ali posel. S postavitvijo spletne strani na Facebook-u tako ustvarimo skupnost oboževalcev s katerimi lahko nato komuniciramo. Preko dodatnih Facebook aplikacij lahko pridobivamo nove potencialne stranke. Uporabljamo ga lahko tudi za oglaševanje, ki velja za eno izmed učinkovitejših na spletu. Pri izbiri oglaševalske akcije lahko natančno določimo ciljno publiko, starost, spol, državo, izobrazbo, jezik…

https://www.facebook.com/

Twitter

Je mikroblogna storitev, ki omogoča pošiljanje kratkih sporočil. Vsebujejo lahko le 140 znakov. Spremenimo ga lahko v močno marketinško orodje, saj z ustvarjanjem sporočil pridobite uporabnike, ki vam sledijo in tako prejemajo vsa vaša sporočila.

https://twitter.com/

Linked In

Je največje svetovno poslovno družabno omrežje, ki povezuje ljudi, ki iščejo nove poslovne priložnosti. Glavni namen pridružitve k omrežju je vodenje lastne kariere. Z ustvarjanjem profila si napravimo zbirko podatkov z vsemi svojimi izkušnjami in znanjem. Z iskanjem našega imena na Googlu bodo delodajalci in ostali interesenti prejeli povezavo na naš Linked In profil. Na tak način lahko pustimo dober poslovni vtis.

https://www.linkedin.com/

Skype

Je brezplačno spletno telefonsko omrežje, ki omogoča komuniciranje preko video ali glasovnega pogovora. Omogoča tudi konferenčne pogovore, ki vključujejo do 5 uporabnikov. Zraven tega omogoča še prenos besedilnih sporočil in datotek med uporabniki.

http://www.skype.com/

‎Flickr

Je spletno mesto, ki omogoča gostovanje za fotografije in videoposnetke in je namenjeno deljenju vsebine z drugimi uporabniki na spletu. Fotografije lahko nalagamo preko interneta, mobilnega telefona, elektronske pošte ali namizne aplikacije.

https://www.flickr.com/

Pomen socialnih omrežij

Povezani objave

Dobrodošli nazaj!

Prijavite se v vaš račun

Ponastavi geslo

Za ponastavitev gesla vnesite vaše uporabniško ime ali e-naslov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?