NAROČNIKI

Oglaševanje na spletu je zgolj strošek

Naroči

polni dostop

INTERVJU

IZA LOGIN

HITRI VODIČ:

uspešen spletni nastop

To je prepričanje prenekaterega posameznika, podjetnika, marketingarja ... pogosto slišim »Google je predrag« ali mi kdo omeni, kako se mu zdi, da mu Facebook zgolj jemlje denar, rezultatov pa ni ...drži, vsaka investicija je lahko zgolj strošek, če nanjo ne gledamo kot na investicijo, ki nam lahko prinese dodatni zaslužek, nove stranke, boljšo dolgoročno prepoznavnost itd.

Splet ponuja različne možnosti za oglaševanje in vsekakor zagotavlja fleksibilnost, saj je podjetje veliko manj omejeno kot pri ostalih, bolj tradicionalnih načinih. predvsem pa spletno oglaševanje zagotavlja bolj natančno usmeritev na želen segment trga in tako že vnaprej upošteva odziv ciljnega občinstva.

Treba se je zavedati, da vsak spletni oglaševalski kanal res ni najbolj primeren za vsako podjetje in za vsako dejavnost. Vendar pa ne smemo posploševati, saj to še ne pomeni, da so neprimerni prav vsi kanali in vse platforme. Lahko se celo zgodi, da so za naše podjetje koristni različni kanali, čeprav ne v enaki meri in ne na enak način. Te kanale moramo znati učinkovito povezati, da se med seboj dopolnjujejo in delujejo sinergično.

Bodite na tekočem z vsemi aktualnimi novostmi!

Ta vsebina je na voljo samo naročnikom.

NAROČITE SE

Pridobite dostop do vsebin Revije Internet.
Vsak mesec aktualne in uporabne vsebine.

Povezani objave

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?