NAROČNIKI

Kaj naj jem, ko sem v službi?

Naroči

polni dostop

INTERVJU

IZA LOGIN

HITRI VODIČ:

uspešen spletni nastop

V službi preživimo povprečno 252 dni na leto, oziroma več kot 10.000 dni v 40-letni delovni dobi. Prav zaradi tega je še kako pomembno, da skrbimo za zdravje tudi na delovnem mestu.

V Sloveniji je promocija zdravja uzakonjena, pa kljub temu pri svojih strankah opažam, da imajo v delovnem času neurejeno prehrano oz. neurejen ritem prehranjevanja. ̋Kaj naj jem v službi, ko pa je na meniju ponavadi ocvrta hrana na meniju? ̋ pogosto slišim.

Vsem, ki v svojih delovnih organizacijah nimate dostopa do zdravega in uravnoteženega obroka, ki bi ustrezal vašim ciljem, ali pa vaše zdravo prehranjevanje onemogoča nezdrava ponudba v vaši okolici in vsem, ki bi radi izboljšali delovno storilnost ter zdravje, bo ta članek prišel še kako prav.

Bodite na tekočem z vsemi aktualnimi novostmi!

Ta vsebina je na voljo samo naročnikom.

NAROČITE SE

Pridobite dostop do vsebin Revije Internet.
Vsak mesec aktualne in uporabne vsebine.

Povezani objave

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?