V službi preživimo povprečno 252 dni na leto, oziroma več kot 10.000 dni v 40-letni delovni dobi. Prav zaradi tega je še kako pomembno, da skrbimo za zdravje tudi na delovnem mestu.
V Sloveniji je promocija zdravja uzakonjena, pa kljub temu pri svojih strankah opažam, da imajo v delovnem času neurejeno prehrano oz. neurejen ritem prehranjevanja. ̋Kaj naj jem v službi, ko pa je na meniju ponavadi ocvrta hrana na meniju? ̋ pogosto slišim.
Vsem, ki v svojih delovnih organizacijah nimate dostopa do zdravega in uravnoteženega obroka, ki bi ustrezal vašim ciljem, ali pa vaše zdravo prehranjevanje onemogoča nezdrava ponudba v vaši okolici in vsem, ki bi radi izboljšali delovno storilnost ter zdravje, bo ta članek prišel še kako prav.
Bodite na tekočem z vsemi aktualnimi novostmi!
Ta vsebina je na voljo samo naročnikom.
PRIJAVITE SE, če ste že naročnik
NAROČITE SE
Pridobite dostop do vsebin Revije Internet.Vsak mesec aktualne in uporabne vsebine.