V košarici ni izdelkov.

Kaj je spletna optimizacija in zakaj jo potrebujemo?

Optimizacija internet strani oziroma angleško “Search Engine Optimization (SEO)” danes predstavlja postopek predelave/priprave spletnih strani na način, da jih spletni iskalniki (google.com, bing.com, najdi.si, …) čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kvalitetni optimizaciji internetnih strani določena spletna stran za izbrane ključne besede v internet iskalnikih uvrsti čim višje med ponujenimi rezultati. Na dobro razvrstitev v iskalnikih vpliva vrsta pravil, ki jih je potrebno upoštevati že pri samem postopku zasnove in izdelave spletnih strani. Ker danes samo kvalitetna optimizacija spletnih strani ni dovolj za zagotovitev visokih uvrstitev v iskalnikih za vse vaše ključne besede, Vam nudimo strokovno pripravo in spremljanje google oglaševanja. Preverite ponudbo.

Zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani in zakaj jo potrebujemo?

Kakovostna optimizacija spletnih strani je ključna za občutno povečanje obiska vaših spletnih strani. Le pravilno izbrane ključne besede vam prinesejo ciljne obiskovalce. Obisk z iskalnikov je daleč najkvalitetnejši obisk spletnih strani in je brezplačen. Ali ste vedeli …
 • da je visoka uvrstitev v spletnih iskalnikih danes ključnega pomena?
 • da 90% obiskovalcev v iskalniku pregleda samo prvo stran z najdenimi rezultati?
 • da večino obiska vaših spletnih strani ustvarjajo ravno obiski iz web iskalnikov?

Se lahko optimizacije spletnih strani lotim sam?

“Optimizacija spletnih strani” eden izmed najpomembnejših korakov v celotnem procesu izdelave internet strani. Na trgu številni ponudniki ponujajo in obljubljajo gradove v oblakih, ki naj bi jih boste dosegli s pomočjo njihove optimizacije spletnih strani. A žal je tako, da se za dejanskim procesom optimizacije spletnih strani skriva mnogo več, kot le številčno umeščanje ključnih besed v spletne strani. Nestrokovna optimizacija spletnih strani lahko privede tudi do kaznovanja spletne stani s strani iskalnikov, kar privede do izpada obiskovalcev in kupcev. Naj naštejemo le nekaj od pomembnejših faktorjev dobre optimizacije:
 • pravilna izdelava spletnih strani (kodiranje),
 • pravilna izbira ključnih besed,
 • pravilna umestitev ključnih besed v spletne strani
Tako je zelo pomembno, da je optimizacija strani opravljena kvalitetno in strokovno.

Kakšen je strošek optimizacije spletnih strani?

Za vse izdelke, ki jih izdelamo, je strošek osnovne optimizacije spletnih strani brezplačen in je vključen v ceno projekta. Tako vam zagotovimo enkratno ponudbo, saj v sleherni projekt izdelave spletnih strani vključimo vse naše znanje in dolgoletne izkušnje o optimizaciji spletnih strani za izbrane ključne besede in fraze. Že v postopku izdelave spletnih strani upoštevamo postavitev ključnih besed in fraz, ki zadevajo vašo dejavnost. Na koncu postopka izdelave pa v sodelovanju z vami in uporabo naših orodij ter znanja opravimo še končno optimizacijo spletnih strani za izbrane besede in to brezplačno.

Kaj pa, če želim obširno optimizacijo s spremljanjem rezultatov?

Znotraj naše ponudbe nudimo tudi dodatno optimizacijo spletnih strani. Vsak primer obravnavamo individualno, tako da na podlagi pogovora ter pričakovanj skupaj opredelimo zahteve in cilje. Glede na slednje se določimo stroške, ki so vezani na rezultat optimizacije.

Če potrebujete pomoč pri spletni optimizaciji kliknite na spletnestrani.org in strokovnjaki digitalnega marketinga vam bodo priskočili na pomoč.

Kaj je spletna optimizacija in zakaj jo potrebujemo?

Povezani objave

Dobrodošli nazaj!

Prijavite se v vaš račun

Ponastavi geslo

Za ponastavitev gesla vnesite vaše uporabniško ime ali e-naslov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?