NAROČNIKI

internet

OSVOJITE DIGITALNI SVET

TANJA
SKAZA:

Stopite iz
povprečja

Naroči

polni dostop

HITRI VODIČ:

googlova orodja

DIGITALIZACIJA
nov način do novih znanj

V današnjem času je digitalizacija še posebej zelo pomembna. To se je predvsem pokazalo v zadnjih letih zaradi Corone. Povečana potreba po digitalizaciji je marsikoga prisilila, da je začel iskati nove vire izobraževanja na digitalnem področju.

Imeti spletno stran in biti prisoten na spletu je danes pomembno bolj kot kadarkoli prej. V tokratni številki pišemo o spletni komunikaciji, zdravju kot vrednoti, o socialnem inženiringu, o Open RATU poslanih E-novic in še o veliko drugih zanimivostih tako na poslovnem kot osebnem nivoju. Pogovarjali smo se z Tanjo Skaza in Sandro Auer. Tanja nam je zaupala svojo podjetniško pot, Sandra pa se je razgovorila o socialnem omrežju TIK TOK.

Pohvaliti se moramo z novim spletnim portalom, ki ga je naša ekipa v zadnjih mesecih pridno nadgrajevala. Dodali smo celotno vsebino iz vseh prejšnjih 4 številk revije INTERNET, ter jih prenesli kot članke na spletni portal. Revija INTERNET številka 5 pa je že v celoti v digitalni obliki. Digitalna revija INTERNET bo še naprej vsebovala 5 področjih in to so: VSEBINE, INTERVJU, HITRI VODIČ, BONUSE ter zanimive NOVICE iz področja interneta, poslovanja, digitalnega marketinga.

Spletni portal smo razširili tudi z brezplačnimi novicami v rubriki IZOBRAŽEVANJE, AKTUALNO ter z povzetki raznih zanimivih dogodkov, ki so se zgodili po celotni Sloveniji.

Posodobili smo tudi naročnino na plačljive objave člankov v reviji INTERNET. Letna naročnina za popoln dostop do vseh vsebin na našem portalu znaša zgolj 35 EUR. Naročnino lahko naročite tukaj. Ker smo sedaj popolnoma spletna revija in ker nismo več omejeni na število znakov posameznega članka, lahko v prihodnosti pričakujete še bolj poglobljene in obsežne vsebine na našem portalu. Potrudili se bomo, da boste lahko dostopali do vseh vsebin, ki bodo pripomogle k pridobitvi vašega novega znanja. Predvsem bomo v prihodnosti dajali povdarek na HITRIH VODIČIH.

Naša ekipa se je povečala za dva nova člana. Tomaž Lobnik Ornik, ki je postal nov tehnični urednik revije INTERNET in Majo Čavlek, ki je odgovorna urednica spletnega portala. Veseli nas, ker nam vestno pošiljate predloge in kažete željo po sodelovanju z našo revijo. Veseli smo prav vsakega vašega predloga. Za vse, ki si želite sodelovanja z našo revijo, vas vabimo da se prijavite tukaj. V bodoče boste vsi prijavljeni na naše E-novice tedensko prejemali novice, strokovne članke in ostale zanimivosti na vaš elektronski naslov. Hkrati boste prejemali tudi nove vodiče, v katerih boste na hiter in enostaven način lahko izpopolnjevali svoje znanje. Pripravili smo vam tudi dodatne kupone za vse obstoječe in nove naročnike revije Internet, pod zavihkom BONUSI. Tukaj vam bomo predstavljali posebne kode za popuste za razne storitve in izdelke naših poslovnih partnerjev.

Prav tako pripravljamo tudi nov portal online tečajev na naslovu online-tecaji.com. Naš cilj je zgraditi največji portal za spletno učenje v Sloveniji. Če imate posebno znanje, ki bi ga radi delili z drugimi, vas vabimo, da se nam pridružite kot predavatelj. Prijavo lahko opravite na mail info@online-tecaji.com. Portal bo predvidoma zaživel konec avgusta 2022. Od septembra 2022 bo odprta tudi prijava na našo spletno šolo DIGITALNEGA MARKETINGA. Spletna šola digitalnega marketinga po trajala 10 mesecev in v teh 10 mesecih se bomo potrudili, da vam podamo celovito znanje iz področja digitalnega marketinga. Začetek spletne šole je 01.10.2022. Redna cena spletne šole bo 49 EUR mesečno, za vse tiste, ki pa boste naročeni na revijo Internet pa bo cena 39 EUR na mesec. Vsi naročniki E-novic revije Internet boste o spletni šoli tudi obveščeni preko elektronske pošte.

Prijetno branje vam želim.

Jerneja Lobnik Ornik,
odgovorna urednica

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?