NAROČNIKI

internet

OSVOJITE DIGITALNI SVET

AZRIEL
RATZ:

15-KRAT boljši
prodajni rezultati

Naroči

polni dostop

HITRI VODIČ:

po spletnih tečajih

UČENJE
preko spleta

V teh nepredvidljivih časih, ki so pred nami, je bolj kot kadarkoli prej pomembno, da poskrbimo za svojo »digitalno razgledanost« in se pripravimo na prihodnost, ki nas čaka. Dejstvo je, da danes brez interneta ne moremo več funkcionirati.

Naša življenja so vezana na dogajanje na spletu. Podjetja, ki še niso dovolj prisotna na internetu, se angažirajo in aktivno preusmerjajo poslovanje v online obliko. Mali podjetniki se morajo čimbolj celostno preusmeriti na splet in svoje aktivnosti tam avtomatizirati. Za izvajanje teh aktivnosti pa je potrebno znanje s področja digitalnega marketinga.

V izdaji, ki je pred vami, smo vam za prilogo pripravili Hitri vodič po spletnih tečajih. Online tečaji in spletne oblike izobraževanj predstavljajo prihodnost učenja in našega poslovanja. Naučite se, kako lahko ustvarite svoj prvi online tečaj. Pišemo tudi o vsebinskem marketingu, torej o tem, kako pripraviti vsebino na vaši spletni strani ter o klepetalnih robotih, s katerimi lahko avtomatizirate komunikacijo s strankami. Preberite še o spletni optimizaciji, spletnem oglaševanju, celostni podobi vašega podjetja in varnosti na spletu. Verjamemo, da vam bodo nasveti, ki jih podajamo, v pomoč pri vašem uspehu na spletu.

Trudimo se, da vam branje in usvajanje novih znanj še bolj približamo in olajšamo. V prihodnjih izdajah revije bomo zato v revijo vključili tudi navodila in nasvete v video obliki. Revija vam bo tako na voljo v razširjeni obliki. Prijetno branje vam želim.

Jerneja Lobnik Ornik,
odgovorna urednica

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?