NAROČNIKI

internet

OSVOJITE DIGITALNI SVET

KATJA
KRAŠKOVIC:

Študij digitalnega
marketinga in online
študij

Naroči

polni dostop

HITRI VODIČ:

po družbenih omrežjih

Za skupno
DOBRO!

Pred nami je prva številka revije Internet v letu 2020. V osrednjem intervjuju s Katjo Kraškovic, direktorico in dekanjo GEA College, preberite o študiju digitalnega marketinga in online študijih, ki jih ponujajo.

Tokrat vam nudimo hitri vodič po družbenih omrežjih, kjer lahko izveste, kaj je pri posameznem omrežju mogoče in kaj je pomembno, da veste. V intervjuju z Robertom Rolihom lahko preberete, zakaj je investicija v znanje najpomembnejša investicija, Silvestra Kmetiča pa smo povprašali, kaj je osnova dobre prodaje. Pišemo o trendih, ki bodo prisotni v letu 2020, prodaji preko spleta v druge države, praktičnih nasvetih za Facebook in Linkedin, email marketingu in spletnem oglaševanju.

V letu 2020 vam želim, da se fokusirate na svoj projekt, na tisti, zaradi katerega vam gori srce. In da naredite, vse, kar je potrebno, da vam uspe. Pri tem vam bo revija Internet v veliko pomoč z nasveti in praktičnimi navodili za delo in prodajo. Mislim, da je izrednega pomena za dolgoročen uspeh vašega projekta, podjetja poslovne ideje, … to, da prispevate k skupnemu dobremu. Da ljudem z vašimi izdelki, idejami, rešitvami, pomagate k boljšemu in kvalitetnejšemu življenju. Le tako se bodo vaši kupci vračali, vas cenili, vi pa se boste zavedali, da s svojim delom pomagate sebi in drugim.

Želim vam prijetne urice ob prebiranju revije, naj vam koristijo vse prebrane informacije, predvsem pa vam želim, da bi s pomočjo nasvetov v tej reviji uresničili tisto pravo idejo, ki si jo že dolgo želite izpeljati.

Jerneja Lobnik Ornik,
odgovorna urednica

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?