V košarici ni izdelkov.

5 stvari, ki jih stran “O nas” potrebuje

Stran “O nas” se vam morda ne zdi kot prednostna naloga pri vaši spletni strani, vendar bi morala biti. Vaša ciljna stran je seveda pomembna, več predstavljenih izdelkov in storitev, več posla. Ampak, če se ne posvetite strani “O nas” zamujate priložnost za okrepitev prisotnosti na spletu, personalizaciji z vašimi strankami in predvsem večji prodaji. Predstavljamo vam 5 svari, ki jih vsaka dobra “O nas” stran potrebuje.

Privlačne vsebine

Veste, da “O nas” je stran, kjer poveste obiskovalcem kdo ste in s čim se ukvarjate, ampak ključnega pomena je kako poveste vašo zgodbo. Hladna, monotona predstavitev je dolgočasna in je obiskovalec več nebo bral že po drugem stavku. Vaše podjetje vam veliko pomeni, to pomeni da napišite besedilo z intuzijazmom, strastjo in osebnostjo. Če ne znate, najemite tekstopisca, vendar ne pozabite, povejte osebno zgodbo in to z strastjo.

Vrednost

Stran “O nas” ni samo stran na kateri poveste svojo zgodbo, je tudi velika priložnost da predstavite vizijo podjetja, vašo funkcijo in najbolj pomembno, vaše vrednote. Povejte obiskovalcem kdo ste, kaj ste naredili in zakaj morajo reagirati sedaj.

Vizualni elementi ki povezujejo

Slike vzete iz interneta ne bodo zadostile in pritegnile pozornosti obiskovalca. Objavite slike zaposlenih, poslovnih prostorov, zaposlene v prostem času, … to vam bo pritegnilo obiskovalce in obiskovalci se bodo povezali z vašim podjetjem. Prav tako vključujte edinstvene vizualne elemente na vaši spletni strani. Če je vašim obiskovalcem všeč kar vidijo, bodo še naprej raziskovali spletno stran in tudi reagirali.

Poziv k dejanjem

Poziv k dejanju vključite na vse podstrani, razen v stran “O nas”

Osredotočenost k cilju

Prav tako kakor vse podstrani na vaši spletni strani, je potrebno skrbno načrtovati tudi stran “O nas”. če ne, ne tvegate zgolj izgube obiskovalčevega interesa, ogrozite lahko celo ugled svoje blagovne znamke. Upoštevajte vse potrebne elemente o odliči “O nas” strani in določite najboljši način, da jih vključite v stran. Povejte svojo zgodbo, ki kaže vaše vrednote in snuje možne povezave z vašimi obiskovalci.

5 stvari, ki jih stran “O nas” potrebuje

Povezani objave

Dobrodošli nazaj!

Prijavite se v vaš račun

Ponastavi geslo

Za ponastavitev gesla vnesite vaše uporabniško ime ali e-naslov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?