V košarici ni izdelkov.

10 najboljših programov za zaščito pred izsiljevalskimi virusi

V zadnjih nekaj letih smo vse pogosteje priča novemu valu napadov na računalnike z operacijskimi sistemi Windows.

1. Malwarebytes
Če iščete zanesljivo programsko opremo proti izsiljevalski programski opremi za Windows 11, bo prvo priporočilo Malwarebytes. To je vsestranski protivirusni program, ki lahko hitro “ujame” izsiljevalsko programsko opremo, zlonamerno programsko opremo, napade ničelnega dne in še več. Malwarebytes se pogosto posodablja z novimi informacijami o kibernetskih grožnjah in definicijah virusov, ki širijo izsiljevalsko programsko opremo.

2. Bitdefender Total Security
V kolikor Malwarebytes ni za vas, je druga rešitev Bitdefender, saj ponuja zaščitne funkcije vse v enem. Sicer Bitdefender porabi veliko sistemskih virov v primerjavi z drugimi programi na tem seznamu, vendar prinaša tudi maksimalno zaščito pred vsemi vrstami izsiljevalske programske opreme, zlonamerne programske opreme, napadi z lažnim predstavljanjem in še več.

3. Emsisoft
Emsisoft je še ena odlična programska oprema za zaščito pred zlonamerno programsko opremo za Windows. Emsisoftova tehnologija za odkrivanje izsiljevalske programske opreme je najboljša v panogi, ki hkrati ne upočasni vaše naprave, vendar vseeno preprečuje “okužbo” vašega računalnika pred izsiljevalskimi virusi. Emsisoft je v partnerstvu z ID Ransomware, z njimi pa identificirajo ransomware na podlagi podpisov programov, datotek …

4. Kaspersky Anti-Ransomware Tool
Uporabniki, ki iščejo brezplačno programsko opremo proti izsiljevalski programski opremi za Windows, se lahko obrnejo na brezplačno orodje podjetja Kaspersky. V brezplačni “paket” niso vključene vse napredne funkcije zaščite, vendar Kaspersky trdi, da bodo brezplačni uporabniki dobili vseeno odlično zaščito pred izsiljevalsko programsko opremo.

5. ZoneAlarm Anti-ransomware
Orodje podjetja ZoneAlarm proti izsiljevalski programski opremi je ocenjeno kot eden najboljših programov za zaščito za sisteme Windows. Podobno kot pri Malwarebytes potrebuje malo računalniških virov in dobro odkriva izsiljevalsko programsko opremo ter preprečuje njen zagon. Večinoma se osredotoča na analiziranje sumljivih dejavnosti na računalniku.

6. Webroot
Če pa iščete napredno orodje proti izsiljevalski programski opremi, kot je WannaCry, preverite Webroot. Je eden najboljših programov za zaščito pred izsiljevalsko programsko opremo za Windowse za domače in poslovne uporabnike. V veliki meri ščiti vaš računalnik pred kibernetskimi grožnjami, napadi z lažnim predstavljanjem …

7. Avast Ransomware Decryption Tool
V kolikor pa vas je že prizadel napad izsiljevalske programske opreme in želite svoje datoteke dešifrirati, je najboljše orodje za dešifriranje Avast Ransomware. Gre za enega izmed najboljših programov, ki vam lahko pomagajo pri ponovnem dostopu do vašega računalnika. Program ima že pripravljena orodja za dešifriranje za večje napade izsiljevalske programske opreme, vključno z AES_NI, Crypt888, Apocalypse, HiddenTear in drugimi. Sčasoma Avast na svoje spletno mesto dodaja nova orodja za dešifriranje za nove in nastajajoče grožnje.

8. Acronis Ransomware Protection
Acronis, priljubljeno podjetje, znano po izdelavi programske opreme za varnostno kopiranje in obnovitev, je prav tako izdalo programsko opremo za zaščito pred prefinjenimi napadi izsiljevalskih virusov. Za razliko od brezplačne programske opreme je to plačljiv program, vendar vašemu računalniku zagotavlja visoko inteligentno varnost. Ima mrežo skupin, neodvisnih laboratorijev in analitikov za kibernetsko varnost za hitro odkrivanje nastajajočih groženj izsiljevalne programske opreme, ki prizadenejo uporabnike (in nastajajo) po vsem svetu.

9. Sophos Intercept X
Za podjetja (pa naj bo to majhno ali veliko podjetje), pa se za zaščito priporoča uporabo Sophos Intercept X. Zadnjih nekaj let je bil imenovan za najboljšega ponudnika za podjetja.

10. Trend Micro AntiVirus+ Security
Trend Micro je prav tako eden izmed priljubljenih ponudnikov varnosti pri poslovnih uporabnikih. Poleg svoje poslovne ponudbe ponuja tudi protivirusni program “vse v enem” za domače uporabnike. Protivirusni program je sposoben blokirati in zaščititi vaš računalnik pred izsiljevalsko programsko opremo, zlonamerno programsko opremo, virusi in drugimi grožnjami.

Hacker
10 najboljših programov za zaščito pred izsiljevalskimi virusi

Povezani objave

Dobrodošli nazaj!

Prijavite se v vaš račun

Ponastavi geslo

Za ponastavitev gesla vnesite vaše uporabniško ime ali e-naslov.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem ali nadaljnim brskanjem po spletnem mestu nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

WooCommerce uporabljamo kot nakupovalni sistem. Za obdelavo košarice in naročila bosta shranjena 2 piškotka. Ti piškotki so nujno potrebni in jih ni mogoče izklopiti.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
gdpr
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Ste prepričani, da želite preklicati naročnino?